Laskutustiedot

Laskutusosoitteemme on:
AudiaJuris Oy PL 48267 00062 LASKUTUS

Ensisijaisesti vastaanotamme ainoastaan verkkolaskuja. Olkaa hyvä ja päivittäkää yllä mainittu laskutusosoite tietoihimme myös käyttäessänne verkkolaskutusta.

Verkkolaskuosoitteemme on:
Operaattori:
Apix Messaging Oy 
Verkkolaskuosoite:
003732399271 
OVT-tunnus:
003732399271 

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, voitte vaihtoehtoisesti lähettää laskut paperilla yllä mainittuun laskutusosoitteeseen tai PDF-muodossa sähköpostiosoitteeseen:

AudiaJurisOy.FI.P.156043-2@docinbound.com

Sähköpostilaskujen tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-muodossa – huomioikaa, että sähköpostiviestistä erillisen linkin avulla muusta kohteesta avattavia PDF-laskuja emme voi vastaanottaa. Yhdessä sähköpostissa saa olla maksimissaan 10 PDF-liitettä (= 10 laskua liitteineen) ja liitteiden maksimikoko yhteensä voi olla 10 Mb. Yksi liite tulkitaan aina yhtenä laskuna ja muita kuin PDF-muodossa olevia liitteitä ei käsitellä.

Jotta paperilaskujen ja sähköpostilaskujen skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, yllä mainittu laskutusosoite tulee tulostaa myös itse laskuun. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että laskutusosoitteisiin ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja liitteineen.

Käyntiosoitteemme ja postiosoitteemme muille lähetyksille kuin laskuille on edelleen: AudiaJuris Oy Workery West, Tripla Firdonkatu 2 T 63 00520 HELSINKI